CATALOGDESCARCA CATALOG

Din putine cuvinte si mai multe imagini despre lucrarile executate de noi, incercam sa va convingem ca avem capacitatea de a duce la bun sfarsit un angajament. Asiguram un ciclu complet al lucrarilor: consultanta, proiectare, executie, transport montaj.

Gama de produse este foarte variata: porti si garduri din fier forjat, grilaje metalice de protectie, balustrade din fier forjat, copertine din fier forjat, balcoane din fier forjat, precum si diverse piese de mobilier: paturi, scaune mese etc.


Porti si garduriStilul si distinctia unei porti fier forjat este unica, iar prin folosirea unei porti cu garduri fier forjat, siguranta, distinctia si rafinamentul locuintei dumneavoastra vor fi garantate si vizibile!

Absolut necesare pentru fiecare locuinta, atat gardul cat si poarta trebuie sa indeplineasca, doua functii esentiale pentru posesorul unei case, atat aceea de a pastra intimitatea si de o apara de intrusi, dar si aceea de a oferi locuintei un aspect placut la vedere. ...
[citeste...]010203040506070809101112131415161718

   • mai multe poze •


Balustrade si scariBalustradele de fier forjat impreuna cu decorul interior si exterior al casei trebuie sa fie intotdeauna coerente si echilibrate, oferind alternative de stil si rafinament.
O gama larga de modele in nenumarate forme, imbina utilul cu placutul oferind unicitate si stil locuintei!. ...
[citeste...]010203040506

   • mai multe poze •


GrilajeStilul si distinctia unui grilaj din fier forjat este unica, iar prin folosirea grilajelor fier forjat, oferiti exteriorului locuintei dumneavoastra distinctie si rafinament, protectia impotriva raufacatorilor fiind maximizata. ...
[citeste...]
010203040506

   • mai multe poze •