SERVICII
Scopul nostru este de a da formă fierului si să îi ajutam pe cei care apreciază arta şi calitatea, pentru a creea un ambient deosebit pentru locul unic pe care il numiţi "acasă".

Ne dedicăm timpul şi cunoştinţele pentru a realiza cele mai bune decoraţiuni din fier forjat, atât pentru exterior cât şi pentru interior. Avem o colecţie de produse din fier forjat pentru a vă satisface orice nevoie.

Vă oferim o gama largă de servicii precum:• Consultanţă:

alegerea decoraţiunilor din fier forjat pentru locuinţa dumneavoastră nu este un lucru uşor. În calitate de specialişti vă stăm la dispoziţie pentru a alege cea mai bună soluţie conformă cu spaţiul şi dorinţele dumneavoastră.

• Design:

în funcţie de nevoile dumneavoastră specialiştii nostri vor realiza modelele potrivite din fier forjat. Se vor deplasa la locul lucrării pentru măsurări pe baza cărora vă vor propune cea mai bună soluţie.

• Montaj:

pentru a încheia lucrarea aşa cum se cuvine, realizăm transportul şi montajul produselor din fier forjat.

• Garanţia lucrărilor:

în vederea întreţinerii lucrărilor din fier forjat pe termen lung, tehnologia vine cu o nouă soluţie, care nu numai că protejează produsul, dar îi dă şi un aspect estetic deosebit. Este vorba despre o vopsea, ale cărei nuanţe disponibile sunt: patina aur, patina cupru, patina aur bronz, patina argint.

• Placare cu policarbonat:

pentru o asigura intimitatea spaţiului de locuit lucrările din fier forjat se pot placa cu plăci din policarbonat.


Pentru a trimite o cerere de ofertă vă rugăm să completaţi formularul sau sa ne contactati la numerele de telefoane afisate pe pagina de contact.